Vil ta et tak for miljøet

– Alle bransjer har sine muligheter, også innen miljø, sier påtroppende administrerende direktør i Skarpnes, Jon A. Duus. 

I mai overtar han roret etter Erling Melsom, som har sittet i stillingen de ti siste årene.

Duus har sin bakgrunn som sivilingeniør innen kjemiteknikk fra NTNU (tidligere NTH) i Trondheim. Siden har han arbeidet med kjemisk industri, både innenlands og utenlands. Blant annet har Duus arbeidet sju år i Singapore. De siste årene har han jobbet aktivt med biodiesel og miljøorganisasjoner.

– Miljø er et svært spennende tema som jeg er opptatt, og som hele byggebransjen må ta inn over seg. Klimakrisen er et alvorlig problem, og her må vi alle gjøre noe. Jeg oppfatter Skarpnes som en veldrevet bedrift, med mange flinke fagfolk. Fremtidens industriprosesser vet vi imidlertid svært lite om foreløpig. Men vi skal i hvert fall snu hver stein fremover, sier Duus.

– For Skarpnes er det ikke nok å være ledende innen pris og kvalitet. Vi vurderer også fortløpende produktprosesser, råvarer og overflatebehandling, sier Duus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *