Enklere innfesting av mønestein

Skarpnes vil bidra til å gjøre jobben enklere for takleggerne, både for de som lever av å legge tak og de som gjør dette på eget hus.

– Alle mønesteinene skal festes og vi anbefaler å bruke møneskrue med pakning til dette. Ved å gjøre monteringsjobben enklere sparer takleggeren tid – og tid er jo, som kjent, penger, sier salgssjef Bjørn Sæther.

– Hullet som skal brukes for å feste mønesteinen til mønelekta er gjort dypere. Det skal dermed ikke være nødvendig å forbore. Nå kan møneskruen som vi leverer, bores rett inn uten forboring. Eller enda enklere; et godt dunk med hånden på møneskruen er nok til å åpne hullet, forteller Sæther.

Skarpnes la om produksjonen etter ferien, og endringen gjøres på alle modeller og farger. Det kan ennå ta litt tid før disse mønene kommer fram til takene.

– Vi tilstreber alltid å ha møner i alle farger på lager. Og på grunn av ulik etterspørsel etter de forskjellige fargene kan det på noen farger ta tid før nye møner er klare. De nye mønene kommer først i gang på de mest solgte produktene, sier Sæther, men lover at det arbeides kontinuerlig med å få tilbudet ut til alle.

1 hendelser på “Enklere innfesting av mønestein”

  1. En liten avsporing bare: Broren til en kopims av Golfer`n er litt fin pe5 det..Han skulle skryte til gutta over at han og kona skulle kjf8re nedover i Europa en sommer.For e5 fe5 det hele til e5 hf8res litt mer eksklusivt ut skulle han dra pe5 med et fremmedord og greier. Ja Mona e5 jeg skal kjf8re nedover pe5 KONTIGENTEN i sommer uff dah. kontinentet skulle han jo prf8ve e5 si selvsagt. Se5 fjaseriene hans falt pe5 stengrunn er jeg redd.(e5 jada han kommer fra Vestrf8ya)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen