Klar for det store lerretet

Nils Ingrebretsen fra Skarpnes går til filmen!

55-åringen har alltid vært begeistrert for scene og rampelys.  Han har stått foran teaterpublikummet i en årrekke. Nå får Nils Ingebretsen også sin etterlengtede debut foran kamera.
– Å spille i film er noe jeg gleder meg veldig til, sier Nils.
I hele november og store deler av desember har han vært opptatt med opptak til spillefilmen «Den hengte mannen», som er ment å være ferdig for kino i løpet av høsten 2011.
Til daglig er han truckfører og lagerarbeider hos Skarpnes. I filmen spiller han lensmann – med bred tromøydialekt.
Å spille inn film er både morsomt og krevende, i følge Nils. De mange opptakene tar tid og skal gjøres på ulike tider av døgnet. Og selv om mye er lagt til helgene, har Nils vært avhengig av godvilje fra sin arbeidsgiver, Skarpnes. Og det får han!
– Jeg svært takknemlig overfor arbeidsgiveren min som gir meg permisjon for å være med på dette, og at de går inn som sponsor, sier Nils som har vært både høyt og lavt de siste månedene.
Men selv om filmens budsjett ikke kan sammenlignes med store påkostede Hollywood-produksjoner, styres det hele på ingen måte av amatører og dilletanter.
– Jeg er imponert over profesjonaliteten i dette, sier Nils, som får skryt av hovedrolleinnhaver Per Jonas Lie og regissør Stephan Hergel (bildet).

1 hendelser på “Klar for det store lerretet”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen