Pålitelig partner i vest

Rolf Knarvik Transport AS vil transportere våre produkter fra fabrikk til kunder i vårt nye satsingsområde i Hordaland.

Skarpnes satser i Hordaland. Det har derfor vært viktig for oss å knytte til oss en solid samarbeidspartner på transport.

– Vi har vært på utkikk etter en transportør som er godt kjent i dette markedet. Vi mener at vi har funnet dette i Rolf Knarvik Transport AS, forteller salgssjef Bjørn Sæther.

– Vi er stolte av å kunne representere Skarpnes på Vestlandet, sier Rolf Knarvik som ser fram til samarbeidet.
– Og, så er det lettvint å gjøre en god jobb for en kunde som har så orden og “ting på stell”, og som det samtidig er så hyggelig å ha med å gjøre, skryter Knarvik av Skarpnes.
– Vi har alltid blitt tatt godt i mot av de ansatte hos Skarpnes, og opplever det som en seriøs kvalitetsbedrift, sier Rolf Knarvik.

Rolf Knarvik Transport AS har sitt hovedkvarter i Os utenfor Bergen, og har 21 biler. Disse er alt fra semi-trailere og vogntog til budbiler. Rutenettet går over hele Sør-Norge. Transportfirmaet har spesialisert seg på å transportere ømfindtlig gods innenfor glass, vindu/dør, bygningsmateriell og møbel. Og nå altså takstein.
– For vår del er selvsagt det viktigste at leveringene kommer fram i hel tilstand og til avtalt tid. Erfaringene med Rolf Knarvik har så langt vært meget gode, sier Sæther.

1 hendelser på “Pålitelig partner i vest”

  1. Jon Georg Bru

    Vurderer å få malt (behandlet) tak på huset vårt. Det er betongsteiner har ikke kvadratmeter og så lurer jeg på om dere har representert i Bergen som kan gi meg en pris.
    Imøteser deres svar.
    Med vennlig hilsen
    Jon Georg Bru

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *