Internett har taket på huseierne

Skarpnes utførte nylig en undersøkelse hvor 1 000 nordmenn ble spurt om deres forhold til oppussing og vedlikehold generelt, og taket spesielt. Undersøkelsen viste blant annet at nordmenn glemmer taket, og at de mener et tak bør skiftes hvert 30. år.

Men hvor henvender nordmenn seg for spørsmål om tak?

1 av 3 opplyser at de kontakter håndverkere hvis de har spørsmål om tak. 23,6 % sier imidlertid at de søker etter informasjon på Internett. Det er i hovedsak menn og kvinner mellom 18 – 44 år som benytter nettet som kilde for takspørsmål.

– Vi opplever stadig økning i besøkende på egen nettside og vår fagsider, eksempelvis denne bloggen. Det er ofte saker som omhandler vedlikehold av taket som er populære, sier administrerende direktør i Skarpnes, Jon Duus.

Han mener Skarpnes og deres bransjekolleger har et ansvar i å formidle korrekt og god informasjon om tak til huseierne.

– Konsekvensen av dårlige og ødelagte tak er ofte store. Det medfører store reperasjoner og dermed høye utgifter for huseiere. Derfor er det viktig at vi som fagpersoner kommuniserer forståelig og riktig informasjon om tak, sier Jon Duus.

Har du spørsmål om tak?

På vår Facebook-side kan du stille våre eksperter spørsmål om tak.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *