Styrker seg mot boligprodusentene

46-åringen er bosatt på Østre Toten, og har arbeidet i Skarpnes siden 2011. I over 20 år har han jobbet som arkitekt, og har samtidig god praktisk forståelse.

– Fremover vil Skarpnes ha mer fokus på boligprodusentene. Vi ønsker å være en støttefunksjon blant annet på tekniske løsninger. Samtidig skal vi bli bedre til å se behovene deres, sier Jan-Arne Lønseth.

Rådgiver og sparringspartner
Lønseth har mål om å bli et naturlig kontaktpunkt for de ulike kjedene.

– Tanken er at jeg skal være bindeleddet mellom Skarpnes og boligprodusentenes/husbyggernes kjedekontorer, og jeg skal forsøke å ivareta ta dem på best mulig måte, sier han.

Boligprodusentene kan bruke Skarpnes og Lønseth på flere områder:

– Vi føler det er viktig å kunne følge opp tekniske avdelinger og kjedeledelse. Dette vil vi nå ha mye større fokus på. Samtidig vil jeg være en rådgiver og sparringspartner på nye produkter og løsninger, sette fokus på forskrifter og holde kurs. Som produsent av tungt taktekke for norske forhold siden 1919 føler vi at vi har mye å tilføre både eksisterende og nye kunder. Medlemsbedriftene og salgskontorene til de enkelte kjedene vil fortsatt bli ivaretatt av de enkelte distriktssjefene som i dag, forklarer han.

Gleder seg til samarbeid
Jan-Arne vil samtidig fortsette i sin stilling som distriktssjef, hvor han er ansvarlig for Hedmark, Oppland, Akershus nord og Hallingdal. Med dette vil han samtidig overlate Sogn og Fjordane til sin kollega Morten Olsen i Bergen.

– Jeg håper og tror min samlede kompetanse på bygg generelt, og tak spesielt, kan være til nytte for boligprodusentene, og gleder meg til å samarbeide med dem, sier Jan-Arne Lønseth.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen