Sjekk taket ditt etter vinteren!

Våren har kommet og da er det en god anledning til å sjekke hva snø og is har gjort med taket ditt. Høst- og vinterstormer kan ha gitt taket skader og det er viktig å sjekke hvordan taket har har taklet vinteren.

Gå først over hele taket ditt og se om det er synlige skader som bør fikses. Dette kan være knuste takstein, taktilbehør som har fått seg en knekk eller som bør festes på nytt. Har det kommet alger og mose på taket bør dette fjernes.

Godt vedlikehold av taket gir lengre levetid. Så sett av en ettermiddag til å sjekke taket.

Går du forresten med tanker om å bytte tak har Skarpnes en kampanje som tilbyr gratis taksjekk, se www.skarpnes.com for mer informasjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen